Marokko Ruoka ja reseptit


Marokon ruoka ja kulinaariset perinteet ovat arvokkaita ja hyvin kohtuullisia. Levyt usein äärimmäisen ystäville yksityiskohtia, jotka perustuvat ruokavalioon lihaa ja karkkeja. Tyypillisiä erikoisuuksia ovat: harira, rikas keitto, makea empanada jossa lihaa kyyhky tehdään kymmeniä kerroksia eri paksusta escamosa massasta. Cuscus, levy perustuu semola yhdistettynä muna, kana, lammas tai vihanneksia. Famous Tajine, rikas ja fragant käyttäen lammasta tai kanaa. täytettyjä kanan muhammar on djaja manteleita, semola ja rusinoita. Myös suosittu mchoui, paahdettu lampaanliha, ja karkkeja KAB-el-ghzal, manteli.
Katso tätä jäähtyä Dokumenttielokuva Marokko Ruoka tekemät - Andrew Zimmern alkaen Bizarre Ruoka - Travel Channel
Lämpimiä ruokia
Hot merkinnät
Leivonnaiset makings
Ghoribas
Lihat ja kanat
Suolattu Herkut
Kylmä merkinnät
Keitot
Muut
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti